De Jong Audiciens logo

Afspraak

Menu

Onze oordoppen

Voor iedere situatie

Zwemmen oordoppen

Zwem oordoppen op maat

Voor het zwemmen maken wij oordopjes op maat. In de winkel wordt een afdruk gemaakt van het oor en deze wordt bewerkt tot een mooi zwemdopje. Deze zwemdopjes sluiten het oor goed af en zorgen ervoor dat er geen water in het oor komt. Men kan weer zorgeloos zwemmen of douchen.

De prijs per zwemdopje is €12,50.

Muziek oordoppen

Muziek oordoppen op maat

Oordopjes voor muziek worden op maat gemaakt. Er zijn voor deze muziekdopjes verschillende filters. Voor tijdens het uitgaan is er een filter genaamd discofilter. Dit filter dempt (te) hard geluid tot een sterkte, die geen schade geeft aan het gehoor, maar waar u wel de mensen mee kunt verstaan. Voor de echte liefhebber is er het ER-filter. Dit filter heeft een vlakke demping over alle frequenties, zodat de muziek met al zijn dynamiek behouden blijft.

Onze muziek oordoppen met ER filter op maat kosten €169,95.

Slapen oordoppen

Slaap oordoppen op maat

Slaapdopjes of snurkdopjes zijn de oplossing als u moeilijk in slaap kunt komen door geluid uit uw omgeving. De slaapdopjes worden gemaakt van flexibel materiaal, zodat u er geen hinder van heeft op het moment dat u op uw oor gaat liggen. Het slaapdopje kan gewoon meebewegen en zorgt voor een goede nachtrust.

Onze slaap oordoppen op maat kosten €105,-

Motor oordoppen

Motor oordoppen op maat

Voor de motor zijn er speciale oordopjes, die het geluid van de wind en verkeer dempen, maar zo dat u wel alle verkeerssignalen blijft horen. Deze gehoorbeschermers worden zo gemaakt, dat ze niet kunnen knellen, als u een helm opzet. Men kan kiezen of men een oordopje met of zonder communicatie wil.

Onze motor oordoppen op maat kosten €129,95,-

Werk oordoppen

Werk oordoppen op maat

Werkt u veel in lawaai, dan is het belangrijk om uw oren goed te beschermen. Dit kan door gehoorbeschermers te dragen, die al het geluid dat te hard is, wegfilteren. U kunt uw collega’s goed verstaan en u bent toch volledig beschermd tegen het lawaai.

Onze werk oordoppen op maat kosten €129,95,-

Vliegen oordoppen

Reis oordoppen op maat

Dit maatwerkproduct kan gebruikt worden voor tijdens het vliegen. Zo heeft u geen last meer van het geluid van de motor en voorkomt u kans op gehoorbeschadiging. Het kan gemaakt worden op basis van uw wensen.

Onze reis oordoppen op maat kosten €129,95,-

Werk oordoppen

Hobby oordoppen op maat

Klust u thuis veel in lawaai, dan is het belangrijk om ook thuis uw oren goed te beschermen. Dit kan door gehoorbeschermers te dragen, die al het geluid dat te hard is, wegfilteren. Zo bent u toch volledig beschermd tegen het lawaai.

Onze hobby oordoppen op maat kosten €129,95,-

Overprikkeling oordoppen

Overprikkeling oordoppen op maat

Dit maatwerkproduct kan gebruikt worden bij overprikkeling. Zo heeft u geen last meer van het geluid van uw omgeving en voorkomt u de kans op gehoorbeschadiging. Het kan gemaakt worden op basis van uw wensen.

Onze overprikkeling oordoppen op maat kosten €129,95,-