Increase text size Decrease text size

Over De Jong Audiciens

Sinds mei 2010 zijn wij geopend eerst onder de naam Struijk audiciens en sinds 2015 onder de naam de Jong audiciens. De Jong audiciens wil zich onderscheiden in de markt door het vinden van het beste toestel voor u, zorgen dat u na aanschaf van het hoortoestel nog steeds goed geholpen wordt als er wat is en als u niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen dan komen wij bij u thuis. De service staat op een heel hoog niveau. Niet alleen in woord maar ook in daad. Wij kunnen zeer flexibel zijn in de service omdat de zelfstandigheid er voor zorgt dat we niet gebonden zijn aan regels van een hoofdkantoor. Alle audiciens die in dienst zijn bij de Jong audiciens zijn Star geregistreerde, Triage-audiciens. Dit houdt in dat we u direct naar de KNO-arts kunnen doorverwijzen als dat nodig is. U bent verzekerd van dat de kennis op het hoogst mogelijke niveau is. U ziet altijd de vertrouwde gezichten in de winkel waardoor wij u en uw situatie kennen. In de afgelopen vijf jaar zijn wij de expert geworden op het gebied van hoortoestellen in de Drechtsteden en komen mensen niet alleen meer vanuit Dordrecht maar ook uit omliggende gemeenten als Barendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en Papendrecht enz.

Arno

Arno de Jong

Is sinds 2004 werkzaam als audicien en oprichter van De Jong audiciens. Hij heeft eerst conservatorium gedaan en is daarna technische wiskunde gaan studeren aan de TU in Delft. Naast audicien heeft hij 3 jaar voor Oticon (fabrikant van hoortoestellen) gewerkt. Hij is naast triage-audicien ook  nog 2 dagen verbonden aan de afdeling KNO van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Tevens is hij onze specialist op het gebied van tinnitus (oorsuizen). De therapie om oorsuizen te verminderen wordt dan ook door hem gegeven.


 

ErikErik de Jong

Is sinds 2003 audicien. Hij heeft conservatorium klarinet gedaan alvorens hij als audicien is gaan werken. Erik heeft gewerkt voor een keten maar al snel is hij gaan werken bij een zelfstandig audicien vanwege de kwaliteit die hij wou leveren, waarna hij in 2013 in dienst is gekomen, als triage-audicien bij De Jong audiciens. Erik is onze expert op het gebied van randapparatuur, hierbij moet u denken aan tv- en telefoon oplossingen maar ook oplossingen voor op het werk waarbij u gebruik kunt maken van apparatuur zoals de Roger Pen.


 

mirthe

Mirthe Verweij 

Is sinds 2018 in dienst bij De Jong Audiciens en is toen gestart met de opleiding tot audicien. Mirthe heeft eerst de opleiding tot dokterassistente afgerond. Vervolgens is ze gaan werken in het Albert Schweitzer Ziekenhuis op de KNO-poli. In juni 2021 is ze afgestudeerd als audicien. Ze is gedreven en gaat altijd in overleg met de klant om zo tot de best passende oplossing te komen. Mirthe is onze expert op het gebied van zwemdoppen en gehoorbescherming.

 


 

esri

Esri Kisman

Is sinds 2013 in dienst en verzorgt de administratie. Esri heeft voordat zij bij ons kwam werken de kunstacademie en toneelacademie gedaan. Zij is het hart van de onderneming want naast de administratie ontvangt zij u bij binnenkomst en zorgt ervoor dat u koffie of thee krijgt. Esri zorgt voor de verwerking van de declaraties . Dus voor vragen over de vergoedingen van de zorgverzekeraars kunt u bij haar terecht. 


 

 

                                                              

Maak een Afspraak