De Jong Audiciens logo

Afspraak

Menu

Onze hoortoestellen

Op zoek naar de beste oplossing voor u

De meest voorkomende modellen op een rij. 

Bekijk welke mogelijkheden er zijn en welk toestel u het meeste aanspreekt.

LIHO hoortoestellen

Luidspreker-in-het-oor (LIHO)

De luidspreker-in-het-oor-hoortoestellen zijn de meest verkochte hoortoestellen van dit moment. Het is een hoortoestel, dat achter het oor gedragen wordt. De luidspreker is uit het hoortoestel gehaald en wordt door middel van een dun draadje naar de gehoorgang geleid.

In het hoortoestel zijn alle technologische niveaus mogelijk, waarbij ook de mogelijkheid aanwezig is om het hoortoestel met een smartphone te bedienen. In het hoogste segment geeft dat de mogelijkheid om het toestel niet alleen harder en zachter te zetten, maar ook om in een drukke situatie het hoortoestel heel sterk te richten op het gesprek, waarbij de omgeving wordt weggefilterd. U kunt ook zelf hoge en lage tonen regelen.

AHO hoortoestel

Achter-het-oor (AHO)

Als uw gehoorverlies wat zwaarder is, is het achter-het-oor-hoortoestel waarschijnlijk het beste voor u. Het kan ook zijn dat de handfunctie niet meer optimaal is en dan kan een AHO-hoortoestel met een oorstukje het makkelijkste zijn.

Het zijn de filtertechnieken, die u kunnen helpen om in gezelschap toch het gesprek te kunnen volgen. De audicien gaat samen met u op zoek naar het hoortoestel, dat qua klank en techniek het beste bij u past.

IHO hoortoestel

In-het-oor (IHO)

Het in-het-oor-hoortoestel is klein en is nagenoeg niet zichtbaar. Ze kunnen meer versterking geven dan deepfit hoortoestellen. Dit kan een reden zijn om voor een gewone in-het-oor-hoortoestel te kiezen.

Het harder en zachter zetten van het hoortoestel en programma’s wisselen is mogelijk. De technologische niveaus lopen van basis tot zeer geavanceerd. Het is mogelijk om een ringleiding in te bouwen.

iic hoortoestel

Deepfit

De deepfit hoortoestellen, ook wel bekend als IIC (Invisible-in-Canal) hoortoestellen, zijn de allerkleinste hoortoestellen, die er momenteel op de markt zijn. Daardoor ziet u het toestel aan de buitenkant niet zitten. 

Omdat het toestelletje in het oor geplaatst wordt, kunt u optimaal gebruik maken van uw oorschelp en de vorm van uw oor. Hierdoor hoort u op de meest natuurlijke wijze.

Een voordeel van de Jong Audiciens

Bij alle zorgverzekeraars de maximale vergoeding

De jong audiciens blij

De vergoeding van hoortoestellen valt onder de basisverzekering. Om voor een hoortoestel in aanmerking te komen, moet u aan één van de volgende voorwaarden voldoen:

  • u heeft een gehoorverlies van meer dan 35 decibel
  • u heeft hinderlijke tinnitusklachten
  • u heeft een bijzondere individuele zorgvraag.

 

De Jong Audiciens heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Laat u adviseren

Kom langs in onze winkel

Twijfelt u over uw gehoor of heeft u vragen over onze hoortoestel? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. U kunt ook online een afspraak maken. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug om deze te bevestigen.

Wilt u graag nieuwe batterijen bestellen? Dat kan online! Klik dan op de andere knop hieronder.